abstarct

Cut & Blowdry Formulas

€20,- tot  €30,-

Op zoek naar een andere look, een nieuwe stijl of gewoon een opfrissing?  Geef je haar de aandacht die het verdient met onze Cut & Blowdry Formules.  Deze categorie is voor zowel mannen, kinderen, (tot 15 jaar ) en vrouwen.

Permanent Formules  

(Altijd inclusief Knippen & Brushen)

€95,- tot  €115,-

Ben je op zoek naar een heerlijke en natuurlijk ogende krul in je haar ?  Al onze Permanent Formules vind je hier. In onze prijs is knippen & brushing ingbegrepen.

Blond golvend haar

Hair Extensions
(plaatsing enkel na voorafgaand consultatiegesprek van 30min)

Vanaf € 375,-

Droom je van een extra volle of lange haardos? Misschien die prachtige Pinterest look? Vast geplaats of toch liever uitneembare clip-ins? Dankzij ons uniek partnership met #PerfectHair hebben wij ongetwijfeld het antwoord op jouw vragen.

Gettring Ready

Bruidskapsels

Vanaf €100,-

Heeft je partner eindelijk dé vraag gesteld, of heb je gewoon het heft in eigen handen genomen.  Hoe dan ook, jullie verdienen het om er stralend uit te zien op die unieke dag. Met een bruidkapsel op maat willen wij graag ons steentje bijdragen.  Vraag hieronder gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Colorbar Formules

Vanaf € 80,-

Ben je op zoek naar een basis wortelkleuring, kom je voor onze Cartouche Special of verlang je naar iets daartussen? Welkom in onze Colorbar!  Kies één van onze Formules and let's get creative !

tot schouderlengte

vanaf schouderlengte

Cut & Brushing Formulas

€45,- tot  €57,-

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte snit met die échte finishing touch ? Duik dan in onze Cut & Brushing Formules met All-In verzorging.  Wil je graag net dat beetje extra, kies dan voor onze finish met krultang, stijltang of steampod.

Silky Long Hair

Onze professionele diensten

Kies je categorie

Vrouw aan het water

Updo Hairstyles Formules

Vanaf € 20,-

Heb je een special event of gewoon een heerlijke "Ik-dag" ?  Laat je haar mooi opsteken en straal! We bieden ook haar accessoires aan om je look net dat beetje meer te geven. Deze Formules zijn exclusief wassen en brushen en leggen de focus op die perfecte updo !

Beeld van de groep

Gezinsbezoek of meerdere personen

Best even Bellen

Kom je graag met enkele personen of gezinsleden tegelijk, geen probleem !  Om zeker te zijn dat we de agenda zo goed mogelijk afstemmen op jullie diensten vragen we je om even telefonisch contact op te nemen.  Zo voorkomen we vergissingen en dubbele afspraken.  Je kan ons telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op +32486181252

OPGELET, wij hanteren een strikte no show policy: Indien je je gemaakte afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan min 48u op voorhand te annuleren. Dit kan 24u/24u online & tot 48u voorafgaande aan de afspraak. Zo kunnen wij een andere klant gelukkig maken met deze plek. Indien er niet tijdig wordt geannuleerd zijn wij genoodzaakt  50% van de afspraak in rekening te brengen bij de volgende komst of via facturatie.